Behandeling

Aanpak                                                                                                                                   In de loop der jaren heeft Willemien tientallen massagetechnieken leren toepassen. Dankzij haar ruime ervaring met voeten is een eigen aanpak en zijn sterk werkende combinaties ontstaan. Of het nu om het neurologische systeem (zenuwuiteinden) draait of het energetische systeem (chakra’s, meridianen), haar massages worden gericht op de individuele klachten en wensen.

Willemien’s vakkennis blijft up-to-date door regelmatig professioneel overleg en aanvullende cursussen.

Motivatie
Voetreflexmassage is voor iedereen.
Het is belangrijk om gemotiveerd te beginnen aan de behandelsessies.
De eerste sessie start met een intake gesprek waarin de klachten worden besproken. Afhankelijk van de hulpvraag wordt er een behandelplan ingezet en volgt de massage. Intuïtief, terloops zal Willemien cliënten attenderen op aanvullende therapievormen, oefeningen, of voedingstips om zelfzorg, inzicht en het herstel te stimuleren.

Regulier en complementair
Bij ernstige klachten, aanhoudende pijn en/of bedreigende ziektebeelden blijft het – natuurlijk – noodzakelijk om ook een reguliere arts te raadplegen. Maar samenwerking tussen reguliere en natuurgeneeskundige (complementaire) gezondheidsexperts maakt de kans op verlichting en herstel alleen maar groter!

Contra-indicaties (geen behandeling bij)

  • koorts/infectie
  • extreme vermoeidheid/uitputting
  • zeer slechte nierwerking
  • open wonden

Informatie
Vraag vrijblijvend informatie en behandelmogelijkheden aan rond jouw persoonlijke klacht.