Even voorstellen

Willemien van der Pol (1971) heeft een aangeboren interesse voor mensen en gezondheid en verdiepte zich in de oorzaak van klachten en ziekten. Ze deed eerder veel ervaring op in de gezondheidszorg en zoekt nu verder naar de helende schakels – met name in de natuurgeneeskunde.

Haar specialisme voetreflexologie werd in de afgelopen 15 jaar aangevuld met opleidingen op het gebied van lichaamsmassage, diverse reflextherapieën, coaching en aroma  therapie, waardoor Willemien cliënten gericht en optimaal kan ondersteunen en adviseren.

Aandacht voor de hele mens – met alle persoonlijke verhalen, gewoontes en emoties – levert belangrijke informatie en inzichten op.                                     Mensen in dat  proces behandelen en begeleiden, dat is Willemien’s passie.

Willemien is van vele markten thuis .Haar carrièrepad loopt van instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking tot ambulant gezinscoach en van de begeleiding van kinderen tot in het Vicki Brownhuis, waar mensen in hun ziekte- of rouwproces worden ondersteund.

Naast haar voetreflexpraktijk geeft Willemien ook les. Als docent voetreflexologie draagt ze haar enthousiasme, bezieling, ervaring en kennis met liefde uit in boeiende cursussen en workshops op locatie.